2011. április 28., csütörtök

új Első beszélő laptopom - Noris (Simba) - Jelenlegi ára: 4 425 Ft


Gyártó: Simba Toys
Ajánlott: Lányoknak és fiúknak
Márka: Noris
Korcsoport: 4 éves kortól
Termékkód: 7771565
Termékleírás:
Az interaktív laptoppal való játék során a gyermeket egy kedves női hang (beszélő) vezeti végig a tanulóprogramon. Ő adja a feladatokat, megdicsér a gyermeket a helyes válaszoknál, a helyteleneknél pedig újabb próbálkozásra buzdítja őt.
Játékleírás:
Elsőször is nyomd meg a négyzet alakú bekapcsoló gombot. Az ezt követően megszólaló kedves női hang meg fogja kérni a gyermeket arra, hogy válasszon ki egy feladatot a billentyűzet legfölső sorának segítségével.
BETŰK ÉS SZÁMOK = Betűket és számokat tanulhat a gyermek.
BETŰK ÉS SZÁMOK? = Az elhangzó betűkhöz és számokhoz tartozó billentyűket kell megkeresni és megnyomni. Ez nem csak jó játék, de remek gyakorlási lehetőség is..
A klaviatúrán a magyar ABC betűi közül 26 található meg. Ezeknek segítségével a gyermek elkezdhet játékos formában megismerkedni a betűkkel. A játéknak nem a teljes magyar ABC megtanítása a célja.
SZAVAK = Ezen gomb megnyomásával szavakat tanulhat a gyermek. A billentyűk megnyomása után elhangzik a képhez tartozó szó, amit ezt követően a beszélő le is betűz.
SZAVAK? = A gyermekeknek a megfelelő billentyűk megnyomásával olyan kérdésekre kell válaszolni, mint pl. ? Hol van az elefánt?? ? Hol a van a nap?? stb.
SZÍNEK = Ha a gyermek megnyomja a számokat ábrázoló, különböző színű gombok egyikét, akkor a laptop megmondja, a gomb színét.
SZÍNEK? = A beszélő ennél a feladatnál a különböző színek megkeresésére kéri meg a gyermeket, pl. ? Melyik a piros?? A játékosnak ekkor meg kell nyomnia a megfelelő színű számot ábrázoló gombot.
A különböző FORMÁK megtanulásához és gyakorlásához a SZÍNEK-nél már ismertetett módon kell eljárni.
Ha másik feladatot szeretnénk választani, akkor egyszerűen csak meg kell nyomni a feladathoz tartozó gombot!
Egy interaktív laptop, melynek segítségével játszva tanulnak a gyermekek.
Doboz méret: 29*21, 5 cm
A TERMÉKEKHEZ SZÁMLA, GARANCIA  IS JÁR, HIVATALOSAN!
NINCS ZSÁKBAMACSKA!
KÉSZLETEN VAN!!!
Ha keresel valamilyen játékot, terméket, de nem találod, írd meg, hogy mit szeretnél és ha tudom, felteszem neked licitre!
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG:
BONYHÁD - minden nap



Jelenlegi ára: 4 425 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 12:18
. új Első beszélő laptopom - Noris (Simba) - Jelenlegi ára: 4 425 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése